VANAF ZATERDAG 13 NOVEMBER 18.00 UUR GELDEN ONDERSTAANDE MAATREGELEN

  • Beide hoofdingangen blijven gesloten, u kunt het clubhuis bereiken via de deur van het restaurant, hier zal u ook direct worden gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs.
     
  • De horeca (ook de horeca op golfbanen) mag vanaf zaterdag 13 november alleen geopend zijn tussen 06.00 en 20.00 uur. In de horeca is een coronatoegangsbewijs (CTB) én een vaste zitplaats verplicht. Horeca mag na 20.00 uur wel bezorgen en een afhaalbalie hebben. Er mag na 20.00 uur wel golf beoefend worden (bijvoorbeeld op verlichte drivingranges).
  • De golfwinkel is ook alleen toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs aangezien de winkel onderdeel uitmaakt van het clubhuis.
  • Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur is 1,5 meter afstand houden weer een verplichting, behalve op plekken waar het coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is (bijvoorbeeld in clubhuizen en horeca). Bij sportbeoefening is 1,5 meter afstand houden niet nodig als dat niet kan, maar in golf is het mogelijk om 1,5 meter afstand te houden en daarom is dat een dringend advies. Wij hebben begrepen dat teaching professionals bij lessen geen 1,5 meter afstand hoeven te houden als dat voor de les nodig is. Mocht dit anders blijken te zijn dan komen wij hierop terug.
  • Publiek bij golfwedstrijden, zowel bij professionals als amateurs, is vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur niet toegestaan.

Terug