Trots!

Afgelopen woensdag hebben wij 3 Players 1st awards in ontvangst mogen nemen tijdens het jaarlijkse Golf Congres op Papendal. Thema tijdens het Golf Congres was “nu aan de slag voor de baan van morgen”.

Er zijn 5 specifieke awards uitgereikt en in 3 categorieën scoorden wij als club het hoogste. Het ging om de volgende categorieën:

  • Hoogste Score vrouwen 2022
  • Hoogste Score leden 31-50 jaar
  • Paul Karreman, Golfprofessional van het jaar

Ter verduidelijking: dit betekent dat van alle clubs in Nederland op de Gelpenberg de vrouwen en de leden tussen 31 en 50 het meest tevreden zijn over hun vereniging! Voor de NGF zijn dit twee belangrijke groepen richting de toekomst. Bij Nieuwe Leden was Noordwijk de winnaar en hadden wij een zeer eervolle tweede plaats.

Een prachtige beloning voor de club, bestuur, medewerkers, vrijwilligers en alle leden van de club. Met elkaar zorgen we ervoor dat de club blijft doorgroeien. Overigens zijn we nu ook al enkele jaren de club met de hoogste totaalscore, bij ons zijn de leden het meest tevreden. En we doen er alles aan om dat zo te houden.

Na elke ronde maken wij een analyse van de uitkomsten en bespreken deze in het bestuur. In de aankomende pitch en de ALV van mei 2023 zullen wij enkele uitkomsten presenteren en aangeven wat we met de uitkomsten gaan doen of al hebben ingevoerd / uitgevoerd.

Daarnaast mogen wij als club trots zijn op onze Golfacademy Gelpenberg. Paul Karreman en Sjoerd Pol scoorden beiden zeer hoog, waarbij Paul met een neuslengte voorsprong op Sjoerd is uitgeroepen tot golfprofessional van het jaar. Samen zorgen zij ervoor dat alle leden kunnen lessen of een training kunnen volgen op hoog niveau en ze bieden ook een verschillende aanpak en vullen elkaar prima aan. Beide professionals zorgen voor een goede golfschool wat past bij de ambities van de club. Nogmaals Paul en Sjoerd bedankt en gefeliciteerd met deze prachtige scores!

Voor leden die nog niet lessen bij één van beide adviseren wij om dit toch te gaan doen en ervaar zelf de kwaliteiten van beide professionals! Dit gaat echt bijdragen aan nog meer golfgeluk!

Wat is Players 1st?

Players 1st is een in Denemarken ontwikkelde onderzoeksmethode die baaneigenaren en clubbesturen goed inzicht geeft in wat leden en gastspelers beweegt. Elk jaar ontvangen alle leden 1x een enquête over de club. Voor meer informatie over Players 1st klik hier.