De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

Starttijden boeken

Online starttijden reserveren

Van maandag tot en met zondag werken wij met starttijden voor flights met maximaal 3 spelers. Via onze website kunt u tot 10 dagen van te voren reserveren.
Wilt u reserveren voor een  4-bal of verder in de toekomst dan 10 dagen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via 0591-371929 of een mail sturen naar info@dgcdegelpenberg.nl.

Let op: Een 4-bal wordt alleen toegelaten vanaf 13:00 uur.

Voor leden:
Op onderstaand overzicht klikt u op een beschikbare tijd waarna u via uw persoonlijke pagina uw reservering bevestigt. Een tijd is beschikbaar wanneer u een witte balk ziet. Een andere kleur betekent een reservering (rood = wedstrijd,  lichtblauw = buffer, donkergroen, paars, geel, oranje of donkerblauw = groepsreservering)

Let even goed op dat u het juiste aantal holes selecteert. Bent u een gastspeler dan verzoeken wij u eenmalig te registreren. Deze inloggegevens gebruikt u hierna ook voor toekomstige reserveringen.

Klein verzoek aan alle gasten, vergeet niet uw NGF pas mee te nemen.

Let op: Graag eerst zoeken op naam, alvorens een gastspeler toe te voegen.

Legande kleuren:

Rood Clubwedstrijd Licht blauw Buffer
Zwart Gesloten Oranje Optie
Groen Groepsreservering Paars Groepsreservering
Blauw Groepsreservering Geel Groepsreservering
Grijs Geen mogelijkheid in deze combinatie Donkergroen Reservering clubleden

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer