Start renovatie beregening

Maandag 30 september is het dan zo ver: de renovatie van de beregening gaat van start.
De aannemer heeft afgelopen woensdag zijn apparatuur en materialen op ons terrein klaar gezet.
Maandag start de renovatie die volgens plan 10 weken in beslag zal nemen.
Onder leiding van Erwin de Wert zal het team van Smits uit Veldhoven van maandag tot donderdag op de baan aan het werk zijn. Om redenen van veiligheid kan op de hole, waar gewerkt wordt, niet worden gespeeld. Spelers mogen wel over de fairway lopen om naar de volgende hole te gaan.Vrijdag t/m zondag is de baan volledig beschikbaar voor golf.
Het werk wordt begonnen bij hole 14 met het trekken van de hoofdleiding en de aansluiting van de fairway secties. De werkzaamheden zullen lopen langs hole 14, hole 17, hole 15, hole 11 en dan langs hole 9 terug naar de bron, met nog een leiding tussen hole 10 en 11.
We zullen u per week informeren welk deel van de baan wordt afgesloten. Hierbij is steeds ons streven om de sluiting beperkt te houden. Op deze wijze zal ons golfspel zo weinig mogelijk worden gehinderd.Op maandag gaan we de pomp van de beregening van de oude 9 holes afsluiten.We hopen dat de natuur ons goed gezind is en dat er de komende tijd voldoende water valt. Gelukkig hebben we een beperkte mobiele noodvoorziening achter de hand voor beregening.


De baancommissie