De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

RTV Drenthe naamgever Businesscup 2019

RTV Drenthe, dé regionale omroep en nieuwsbron van de provincie Drenthe, wordt in het nieuwe seizoen naamgever van de Businesscup van de Golfclub Gelpenberg.

OVER RTV DRENTHE:

Via radio, televisie, website, app en sociale media houden wij inwoners van Drenthe op de hoogte van het actuele nieuws uit de provincie. Onze slogan luidt dan ook ‘altijd in de buurt’. Dit betekent dat wij volop aandacht besteden aan regionaal nieuws, sport, politiek, kunst en cultuur en betrokken zijn bij diverse evenementen. In dit kader zijn wij trots onze naam te verbinden aan de oudste golfclub van Drenthe, gelegen op een prachtige locatie in de provincie Drenthe.

RTV Drenthe is al langer betrokken bij de Golfsport via Eric Lunenborg en George Wesseling. George Wesseling is lid van de DGCC in Assen en hij is Sales en Marketing manager van RTV Drenthe. Ook hij ondersteunt bedrijven met advies over hoe je het meest effectief kunt adverteren. De adviezen beperken zich niet alleen tot de mogelijkheden binnen RTV Drenthe. George bekijkt ook samen met een bedrijf hoe overige zaken zijn ingeregeld op het gebied van online, website, CRM etc.  Eric speelt al enkele jaren op Golfbaan Zuid-Drenthe waar RTV Drenthe ook naamgever is van de Businesscup. Eric is Account Manager bij RTV Drenthe en adviseert bedrijven hoe zij de kanalen van RTV Drenthe optimaal kunnen benutten om het meeste rendement uit hun reclame euro te halen.   De kans is groot dat je de heren volgend jaar regelmatig tegenkomt op de Gelpenberg. Heb je advies nodig, wil je weten wat RTV Drenthe voor jouw bedrijf kan betekenen of ben je gewoon geïnteresseerd in wie George of Eric als mens is? Spreek ze aan of maak een afspraak.