Aanmelden: Golf Raak Festival 3 september

Afgelopen maanden hebben we via diverse kanalen al aandacht besteed aan ons evenement van 1 t/m 3 september op de Gelpenberg. Tijdens dit evenement gaan we een speciale jeugd RAAKdag organiseren voor jeugdgolfers uit Noord-Nederland i.s.m. de NGF.

Bijgaand stuur ik jullie de link naar het aanmeldformulier voor het Golf Raak Festival op de finaledag van de Pro Golf Tour op 3 september 2022. Jeugdleden kunnen zich zowel individueel aanmelden of als club met een groep jeugdleden. Sturen jullie het door en het liefst ingevuld weer terug 😉. We kijken uit naar een fantastische finale dag met heel veel jeugd uit Drenthe en omstreken!”

Aanmeldformulier:          https://forms.gle/1zJk8UipHGpvWGkX7 

INFORMATIE FABEREXPOSIZE GELPENBERG OPEN

In 2022 zal wederom de Pro Golf Tour neerstrijken op Drentse Golfclub De Gelpenberg in de gemeente Coevorden. Na het succes van vorig jaar gaan we er ook dit jaar weer een mooi golfevenement van maken in samenwerking met onze hoofdsponsor FaberExposize.

Het toernooi van de Pro Golf Tour zal dit jaar plaatsvinden van 1 t/m 3 september 2022. Via de jaarranking kunnen spelers doorstromen naar de Challenge Tour en uiteindelijk de European Tour.  Veel professionele golfers zijn ooit gestart op de Pro Golf Tour. Het is voor het eerst dat in Noord-Nederland een dergelijk toernooi wordt georganiseerd. De PGT kent een groot internationaal deelnemersveld. De spelers komen onder meer uit Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Engeland, Schotland, Marokko, Egypte en Nederland. In het verleden hebben grote namen onder wie Joost Luiten, Martin Kaymer en Wil Besseling deelgenomen aan deze wedstrijden. De Gelpenberg heeft een aantal wildcards toegewezen gekregen, een mooie kans om (regionale) talenten in de gelegenheid te stellen deel te nemen aan dit toernooi. Meer informatie over het toernooi is te vinden op: https://www.dgcdegelpenberg.nl/pro-golf-tour/