Qualifying Pro Golf Tour

Dit is jouw kans om met de Pro’s te spelen! In samenwerking met DGC De Gelpenberg organiseren we een kwalificatietoernooi voor het FaberExposize Gelpenberg Open. Dit Pro Golf Tour evenement zal plaatsvinden van 2 t/m 4 september 2021.

In 2020 vierde DGC De Gelpenberg haar 50-jarig bestaan en wisten ze de organisatie van een Pro Golf Tour wedstrijd aan zich te binden. Dit reizende wedstrijdcircuit voor tour professionals doet diverse prachtige golfbestemmingen aan in en net buiten Europa en is bovendien dé springplank voor veel startende golfprofessionals. Door alle Corona perikelen kon het toernooi in 2020 niet doorgaan, maar alles wijst erop dat in 2021 het toernooi wel gaat plaatsvinden. Sterker nog, het toernooi zit al helemaal vol, met bijna 200 inschrijvingen uit 23 verschillende landen (waaronder Zuid-Afrika en de Verenigde Staten), worden er alleen nog wildcards verdeeld. Extra opsteker is de aankondiging eerder deze week, dat media- en event gigant FaberExposize zich verbindt aan het toernooi. Zij verzorgen o.a. media uitingen in de Formule 1 en de Ocean Race, maar ook bij het North Sea Jazz festival en onlangs bij het Eurovisie Songfestival.

Op maandag 9 augustus 2021 maak jij kans op een wildcard! Tijdens het kwalificatietoernooi ontvangt de winnaar een wildcard van de organisatie. De nummers 2 en 3 krijgen tevens de mogelijkheid om zich in te schrijven. Heren professionals en amateurs met een maximale handicap van 5.0 kunnen zich inschijven via www.progolfevents.nl/fgo-qualifier