De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

Heel veel succes Alex van Gelderen en Marlies van Papenrecht bij de Champions Trophy op de Eindhovensche

Op zaterdag 14 oktober 2017 vindt voor de eerste keer het unieke golftoernooi ´ The QL Glenmorangie  Champions Trophy´ plaats op de gerenommeerde en befaamde baan van de Eindhovensche Golf. Een passende locatie voor de strijd om de titel van Kampioen der Clubkampioenen 2017. Zoals het betaamt wordt er in een damescategorie en een herencategorie gespeeld.

De QL Champions Trophy is hét golftoernooi voor alle amateurgolfers in Nederland.  Er is dan ook geen handicap-eis, in tegenstelling tot veel andere topamateur golftoernooien. Ze hanteren slechts één voorwaarde: het toernooi is bedoeld voor de clubkampioenen strokeplay 2017 (zowel dames als heren).

http://championstrophygolf.com/ .

DGC De Gelpenberg is uitstekend vertegenwoordigd, want zowel Marlies van Papenrecht als Alex van Gelderen zijn beide geplaatst als deelnemer en Gerrit Lasker verzorgt de live scoring tijdens het toernooi. De leaderboards zijn hier te volgen https://goo.gl/JmJC6u  ( start is zaterdag om 11.00 uur ).

Alex en Marlies, heel veel succes gewenst.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer