De Golfacademy Gelpenberg

Waar techniek en fysiek elkaar ontmoeten

Golfacademy Gelpenberg begeleidt golfers en beginnend golfers in hun zoektocht naar hun ideale golfswing. Elk mens en elke swing vereist een eigen plan van aanpak.  Wij verzorgen privéles, groepslessen, clinic’s, bedrijfsdagen, trainingen en workshops. Ons team bestaat uit golfprofessionals met elk hun eigen specialisme. Uiteraard kunt bij alle professionals terecht voor de bovenstaande mogelijkheden.

Sjoerd maakt tijdens de technische lessen gebruik van een Foresight GC Quad, waarbij de swing in exacte cijfers te zien is. Daarnaast is hij ook een erkend clubfitter. Een nieuwe set aanmeten, een bestaande set aanpassen of een reparatie dat is allemaal mogelijk. In de lesstudio werkt hij samen met Cobra en Titleist.

Paul is naast golfprofessional ook fysiotherapeut. Hij werkt met Myswing 3d analyse apparatuur. Met dit systeem kan hij in samenwerking met de lesklant een meting doen van de bewegingen en beperkingen van het lichaam. Ook geeft hij behandelingen en kan met u behandeltrajecten samenstellen om weer fit te worden.

Alle professionals werkzaam voor de Golfacademy zijn PGA Holland gecertificeerd.

Wij ontmoeten u graag op DGC de Gelpenberg.

Klik hier om een les te boeken