Golfschool

Het trainingscentrum van Noord-Nederland.

Topgolf Nederland is een trainingscentrum op het gebied van golf en is een initiatief van golfprofessionals Ralph Grinwis en Gijs Kras. Het trainingscentrum is gelegen op de schitterende golfbaan ‘DGC De Gelpenberg’ in Aalden.

De golflessen
Topgolf Nederland verzorgt allerlei soorten trainingen op het gebied van golf, waaronder starters, jeugd, en privé trainingen, workshops en masterclasses. Het doel van de verschillende trainingen is om ervoor te zorgen dat jij beter wordt in golf, zodat je er meer plezier aan zult beleven.

Volgens Ralph en Gijs bestaat golf uit meer dan alleen een bal wegslaan. Het brengt mensen samen en dat is nou precies datgene wat Ralph en Gijs graag doen. ‘’Wij geloven dat samen golfen en trainen het leukste is om te doen. Op deze manier kun je ervaringen met elkaar delen en leer je het meest. Wij hebben passie voor de golfsport en willen deze graag met jou delen. In ieder mens schuilt een golfer’’, aldus Ralph Grinwis.

Wij streven ernaar om iedereen met veel plezier en op een andere manier te (laten) trainen dan u gewend bent. Doelgericht met veel plezier en variatie trainen is wat wij te bieden hebben. Saai ballen wegslaan kunnen we allemaal, echter verdwijnt dan vaak de motivatie en prikkel om door te blijven trainen.

Topgolf Nederland biedt u wel de mogelijkheid om gevarieerd te trainen. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij Topgolf Nederland!

Privélessen

Wil je werken aan je spel samen met een golfprofessional en doe je dat het liefst één op één of met z’n tweeën? Dan zijn privélessen echt iets voor jou. Bij privélessen zal de golfprofessional een plan op maat maken dat zal bijdragen aan het verbeteren van uw golfvaardigheid. U kunt zelf aangeven met welke frequentie u wilt lessen en op welk tijdstip. Onze golfprofessionals bieden u de mogelijkheid om op elke dag in de week een les te plannen. Klik hieronder op de agenda om één of meerdere les(sen) te boeken.  

Het aanbod qua lessen ziet er als volgt uit:

  • 25 min één persoon € 30,- twee personen € 40,-
  • 50 min én persoon € 60,- twee personen € 70,-
  • 120 min baanles € 120,-
  • 10+1x 25 min één of twee personen € 295,- totaal

Ga voor meer informatie naar de website van Topgolf Nederland

  • Ralph Grinwis

  • Gijs Kras