De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

GELPENBERG EXPERIENCE

Op zondag 26 augustus zal op de DGC de Gelpenberg een golfexperience worden georganiseerd ter afsluiting van de zomervakantie. De gehele dag staat in het teken van kennismaken met de golfsport, de Gelpenberg en de verschillende opties die de golfclub te bieden heeft.

Gedurende de experience worden twee verschillende laagdrempelige wedstrijden georganiseerd namelijk de Optimix Challenge en het Solviteers Par-3 Open.

Tijdens de Optimix Challenge op de 18 holes baan kunnen deelnemers vanaf 08:00 uur starten in een eigen samengestelde flight voor een flighttarief van € 120,00.

Op de Par 3 baan zal vanaf 13:00 uur het Solviteers Open plaatsvinden en is gratis toegankelijk voor golfers en niet-golfers. Voor niet-golfers is er materiaal beschikbaar.

Naast deze twee leuke wedstrijden zal er vanaf 10:00 uur een Mizuno & Putter Demodag georganiseerd worden ism Sporthaantje.

Tijdens beide wedstrijden zijn leuke prijzen te winnen (o.a. greenfees, dozijn ballen) voor de beste scores van de dag. Er is al veel belangstelling voor deze gezellige laagdrempelige golfdag, er zijn reeds al veel starttijden geboekt.

Mocht je willen meedoen kijk dan snel op www.dgcdegelpenberg.nl  en meld je aan via secretariaat@dgcdegelpenberg.nl en boek snel een starttijd.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer