Meerdaagse arrangementen

Golf arrangementen op maat

Wilt u een dagje golfen en na afloop of de avond vooraf in de omgeving overnachten?. We werken samen met:

Hotel ten Cate (Emmen) Welkom bij Hotel Restaurant ten Cate, het kleurrijke en kunstzinnige hotel in Hartje Emmen. Wij zorgen graag voor een verfrissend en verrassend verblijf. Het artistieke gebouw en ons unieke interieur zorgen voor een inspirerende setting. In het sfeervolle restaurant kunt u heerlijk – en eerlijk – genieten en onze arrangementen, faciliteiten en tips & trips zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt.

Hotel Abdij de Westerburcht (Westerbork) Abdij de Westerburcht is gelegen in het centrum van het toeristische brinkdorp Westerbork omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen, wandelen en mountainbiken. Een “heidesessie” is letterlijk mogelijk aan de rand van Westerbork. 

Hotel Hegen (Wezup) Hotel Café Restaurant Hegen in Wezup is al sinds 1834 een begrip in Drenthe. Mede door de gemoedelijke Drentse sfeer en de ouderwetse gastvrijheid hebben wij dan ook al vele gasten mogen verwelkomen.

Bungalowpark Landal Aelderholt (Aalden) – In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vindt u vakantiepark Landal Aelderholt. Het is hier heerlijk ontspannen, uw accommodatie ligt midden in de natuur. En de kinderen, die vermaken zich urenlang in het indoorspeelparadijs. Drenthe is met 1.100 kilometer fietspaden een echte fietsprovincie. Vanuit uw accommodatie fietst u zo naar hunebedden, bossen, veen en mooie dorpjes. Maar ook voor wandelaars zijn er prachtige routes.

Grand Cafe – Libo (Aalden)Een fijne ‘huiskamer’ sfeer, aandacht voor u als bezoeker, heerlijke koffie en een originele lunchkaart… dat is wat wij doen om uw ervaring bij LiBo steeds weer bijzonder te maken. Ons grandcafe & hotel is gevestigd aan de hoofdstraat van Aalden, Drenthe. Als u door Aalden rijdt, is ons karakteristieke pand niet te missen. Ons vrijstaande, rietgedekte pand met groot terras, tuin, zonovergoten serre, lichte aanbouw, gezellige bar, prettige vergaderruimte en bijzonder rustige hotel biedt ruimte voor gezelligheid en ontmoeting! 

Hotel & Restaurant Wesseling – U vindt Hotel & Restaurant Wesseling in Dwingeloo, in het hart van Drenthe. Zet uw route uit naar misschien wel de mooiste Brink van Nederland en vind het oudste familiehotel van Nederland (1662) te midden van maar liefst twee Drentse nationale parken. We ontvangen u graag in ons sfeervolle, gastvrije en eigentijds ingerichte familiehotel en restaurant.

Samenwerking Drentsche Golf & Country Club

Drenthe’s Mooiste: Voor de ware Golfliefhebber die Drenthe’s mooiste holes wil ontdekken! Verblijf in de Golf Lodge en speel op de 2 mooiste golfbanen van Drenthe.

1x 18 holes Greenfee Drentse Golfclub de Gelpenberg
1x 18 holes Greenfee Drentsche Golf & Country Club
1x 3 gangen diner op Drentsche Golf & Country Club
1x overnachting in de Golf Lodge op de Drentsche Golf & Country Club
1x uitgebreid ontbijtbuffet 

Overige activiteiten in de omgeving