De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

Gasten

Golfen op Drentse Golfclub “De Gelpenberg”

Gastspelers zijn van harte welkom op De Gelpenberg. Ook spelers met een clubhandicap van 37 tot 54 zijn bij ons van harte welkom.

Vooraf reserveren.
Om teleurstelling te voorkomen kunt u vooraf bij het secretariaat informeren naar de speelmogelijkheden op de door u gewenste dag en tijd. Het secretariaat is bereikbaar via email info@dgcdegelpenberg.nl en per telefoon 0591-371929. Bij afwezigheid van het secretariaat mag u contact opnemen met onze Brasserie 0591-371784.

Vanaf januari 2018 hanteren wij starttijden. Klik hier om uw starttijd te boeken.

Registreren en starten.
Bij aankomst op de club mag u zich melden bij de bar of in de shop. Voor de (elektronische) registratie  hebt u een geldige NGF-pas nodig. Na betaling ontvangt u een greenfeekaart, wij verzoeken u deze duidelijk zichtbaar aan uw kar of tas te bevestigen.

Voorafgaand aan uw ronde golf kunt u gebruik maken van onze oefenfaciliteiten, de ballen op onze drivingrange zijn gratis.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer