FaberExposize verbindt zich aan DGC de Gelpenberg

  • FaberExposize is een internationale media print dienstverlener en evenement- en beursbouwer
  • FaberExposize staat bekend om hun bijdrage bij topsportevenementen zoals WK Voetbal en ADAC GT Masters
  • De samenwerking tussen beide partijen belooft een meerwaarde voor publiek

FaberExposize zal per direct zich als partner en naamgever verbinden aan de Pro Golf Tour wedstrijd op de Gelpenberg. Dat maakt Niels van der Weerd, salesmanager DGC de Gelpenberg, vandaag bekend. 

Het eerste FaberExposize Gelpenberg Open wordt dit jaar gespeeld van 2 tot en met 4 september op DGC de Gelpenberg in de gemeente Coevorden. Op dit moment hebben al ruim 175 deelnemers met 20 verschillende nationaliteiten zich ingeschreven.

Matthias Roth, verantwoordelijk voor verkoop en marketing bij FaberExposize: ‘We zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n geweldig toernooi op één van de mooiste en meest traditionele golfbanen van Nederland nabij de Duitse grens. We geloven in de ontwikkeling van het toernooi om te komen tot één van de hoogtepunten van de Tour in de komende jaren. FaberExposize is al zeer actief in de sport (zoals ADAC GT Masters en Formule 1 in Zandvoort!). Wij kijken uit naar de samenwerking met de Pro Golf Tour en andere partners. Aangezien de Pro Golf Tour een Duitse organisatie is, gaan wij deze uitdaging aan vanuit ons Duitse bedrijf in Heilbad Heiligenstadt in nauwe samenwerking met ons Nederlandse bedrijf in Amsterdam’.

Niels van der Weerd, salesmanager DGC de Gelpenberg: ‘De club is ontzettend blij en trots dat zo’n groot internationaal bedrijf zich als partner tot eind 2023 heeft verbonden aan dit evenement. Samen met FaberExposize zullen we de komende jaren dit evenement in Nederland kunnen laten uitgroeien tot één van de grotere golftoernooien waarmee we de gemeente en regio op de (golf) kaart willen zetten’. 

Peter Zäh Managing Director of the Pro Golf Tour: ‘De steun van FaberExposize zal zeker bijdragen aan de uitstraling en de toekomst van dit toernooi. Namens de Tour willen we alle betrokken partners feliciteren met dit geweldige resultaat. Wij kijken er allemaal erg naar uit om met het team van DGC de Gelpenberg samen te werken tijdens het FaberExposize Gelpenberg Open 2021. We verwelkomen ook degenen die naar dit toernooi komen kijken met de zekerheid dat ze getuige zullen zijn van golf van het hoogste niveau’.

Over de FaberExposize Group
FaberExposize Group is een internationale aanbieder van mediaprintdiensten, evenementen- en beurzenbouwer. Het team bestaat uit 500 medewerkers op 14 locaties in 10 landen wereldwijd. Zo zijn er naast het Duitse hoofdkantoor in Heilbad Heiligenstadt nog meer vestigingen in Zweden, Nederland, Frankrijk, België, Polen, Groot-Brittannië, Mexico, Chili en Thailand. Dit betekent dat de grote poule aan kennis, ervaring en innovatie binnen de Faber Group op elk moment toegankelijk is. Als specialist in branding en zichtbaarheid analyseert FaberExposize tot in detail de wensen en behoeften van haar klanten. De core business ligt op het gebied van beurzen, evenementen, POS en retail maar ook klassieke advertentiemedia behoren tot de dienstverlening, evenals speciale verzoeken of ongebruikelijke productbestellingen.

Naast het partnerschap met FaberExposize ondersteunen de Nederlandse Golf Federatie, Gemeente Coevorden, Provincie Drenthe en de Joost Luiten Foundation het FaberExposize Gelpenberg Open.

Meer informatie over: 

FaberExposize: www.faberexposize.de en www.faberexposize.nl

DGC de Gelpenberg: www.dgcdegelpenberg.nl

ProGolfTour: www.progolftour.de