DE GELPENBERG EN GEUZENET GAAN SAMEN VERDER!

Juist daar waar glasvezel ophoudt, gaan DGC De Gelpenberg en Geuzenet na een succesvol eerste jaar verder met het aanbieden van snel internet op de golfbaan. Na vele positieve reacties van leden, gasten, medewerkers en zelfs de Nederlandse Golf Federatie kan er natuurlijk niet teruggegaan worden naar de antieke kabels in de grond.

Inmiddels zijn er ook al andere golfbanen en golfshops in Nederland overtuigd geraakt van 4G Zakelijk internet, om hun leden, gasten, medewerkers en relaties snel internet te kunnen bieden waar dat via kabels in de grond niet mogelijk is. Niels van der Weerd is blij met de voortzetting van de samenwerking, “het internet op het totale complex is enorm verbeterd en we kunnen onze leden en gasten nu beter voorzien van sneller internet op de club, daarnaast zijn we blij dat Geuzenet verbonden blijft aan onze businessclub”.

In samenwerking met het bestuur en enkele bedrijfsleden van de Gelpenberg is Geuzenet trots om van DGC De Gelpenberg een voorbeeld te maken van de kracht van 4G, en we hopen ook andere golfbanen te inspireren aldus Geuzenet-directeur Jeroen Meuleman. Wachten op glasvezel hoeft niet langer, en genoegen nemen met traag internet al helemaal niet meer!