De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

Golfschool

Het trainingscentrum van Noord-Nederland.

Topgolf Nederland is een nieuw trainingscentrum op het gebied van golf en is een initiatief van golfprofessionals Ralph Grinwis en Gijs Kras. Het nieuwe trainingscentrum is gelegen op de schitterende golfbaan ‘DGC De Gelpenberg’ in Aalden.

De golflessen
Topgolf Nederland verzorgt allerlei soorten trainingen op het gebied van golf, waaronder starters, jeugd, en privé trainingen, workshops en masterclasses. Het doel van de verschillende trainingen is om ervoor te zorgen dat jij beter wordt in golf, zodat je er meer plezier aan zult beleven.

Volgens Ralph en Gijs bestaat golf uit meer dan alleen een bal wegslaan. Het brengt mensen samen en dat is nou precies datgene wat Ralph en Gijs graag doen. ‘’Wij geloven dat samen golfen en trainen het leukste is om te doen. Op deze manier kun je ervaringen met elkaar delen en leer je het meest. Wij hebben passie voor de golfsport en willen deze graag met jou delen. In ieder mens schuilt een golfer’’, aldus Ralph Grinwis.

Wij streven ernaar om iedereen met veel plezier en op een andere manier te (laten) trainen dan u gewend bent. Doelgericht met veel plezier en variatie trainen is wat wij te bieden hebben. Saai ballen wegslaan kunnen we allemaal, echter verdwijnt dan vaak de motivatie en prikkel om door te blijven trainen.

Topgolf Nederland biedt u wel de mogelijkheid om gevarieerd te trainen.
Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij Topgolf Nederland!

Ga voor meer informatie naar de website van Topgolf Nederland

 

  • Ralph Grinwis

  • Gijs Kras

  • We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

    Ik ga akkoordLees meer