De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

Plaatselijke Regels

  1. Indien er sprake is van belemmering (zie Regel 25-1a) door GUR aangegeven met blauwe paaltjes of blauwe lijnen, is de speler verplicht de belemmering te ontwijken volgens Regel 25-1b.
  2. Afstandsmarkeringen, houten routebordjes en aangepaalde bomen zijn vaste obstakels. Indien er sprake is van belemmering (zie Regel 24-2a) door een vast obstakel, is de speler verplicht deze belemmering te ontwijken volgens Regel 24-2b.
  3. Buiten de baan is aangegeven met wit gemarkeerde palen en hekken.
  4. Alle paden en wegen zijn integrale onderdelen van de baan met uitzondering van met steenslag verharde paden en wegen.
  5. Een vast obstakel binnen twee stoklengten van de green en binnen twee stoklengten van de bal mag worden ontweken volgens de procedure in Appendix 1, deel A4 van de Golfregels als aan de daarin genoemde voorwaarden wordt voldaan. De bal moet dus worden gedropt zo dicht mogelijk bij de plek waar de belemmering wordt ontweken.
  6. Alle greppels/slenken/afwateringsgeulen die niet zijn afgebakend met rode of gele paaltjes zijn door de baan.
  7. Stenen in bunkers zijn losse obstakels. Regel 24-1 is van toepassing.
  8. Een speler mag afstanden bepalen met een afstandsmeter. Indien een speler tijdens een vastgestelde ronde een afstandsmeter gebruikt om ook andere gegevens te bepalen die zijn spel zouden kunnen beïnvloeden, overtreedt hij Regel 14-3 (zie ook mededelingenbord).

Tijdelijke plaatselijke regels zie mededelingenbord

 

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer