COVID Richtlijnen

Clubgebouw, horeca en de douches zijn gesloten.

Alleen afhalen en To-Go is toegestaan. De horeca is open tot 15.00 uur. To-Go en afhalen graag via de ingang horeca terras.  (onder de bestaande voorwaarden voor afhalen). Golfshops mogen ook bezorgen en spullen laten afhalen bij de deur (click-and-collect).

Leden en mogen het clubhuis alleen betreden als ze een coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen, een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand houden (Ook bij toiletbezoek geldt dat een CTB, mondkapje en 1,5 meter afstand houden verplicht zijn.)

Capaciteit
Flights mogen maximaal uit twee personen bestaan. De starttijdeninterval is daarom aangepast naar 6 minuten voor een tweebal.

Gasten
De Gelpenberg ontvangt de komende weken geen gasten, introducees van leden zijn welkom

(Groeps)lessen
Bij golflessen, clinics, trainingen en andere leervormen is de groepsgrootte voor golfers van 18 jaar en ouder maximaal twee. Dit is exclusief pro.
Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar geldt bij lessen en trainingen geen maximale groepsgrootte. Zij hoeven bij lessen en trainingen ook geen 1,5 meter afstand te houden

Jeugd in de baan
Jeugd tot en met 17 jaar mag wel in flights van meer dan twee personen golfen en zonder 1,5 meter afstand te houden. Mag een flight van vier personen bestaan uit twee volwassenen en twee kinderen van 14? Nee, tenzij dit één huishouden betreft.

Clubwedstrijden
Clubwedstrijden kunnen vooralsnog doorgaan met maximaal twee personen per flight.

De verplichting om 1,5 meter afstand te houden is uiteraard verplicht.

Vanzelfsprekend blijven de basis regels erg belangrijk “was vaak en goed je handen” en “blijf thuis bij klachten”. Deze richtlijnen gelden voor iedereen, ook voor personen met een CTB.