Big Green Egg nieuwe partner

“Als club zijn wij erg trots op het bekend maken van een nieuwe samenwerking met een mooie partij met een uniek product. Samen willen wij de Par 3 baan nog beter gaan inzetten voor onze leden en gasten. De Par 3 baan zal voorzien worden van diverse uitingen van Big Green Egg”.


Big Green Egg en de golfsport; a match made in heaven

Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen. En daarom is onze samenwerking met de Drentse Golfclub “De Gelpenberg” een hele natuurlijke en ook een erg leuke. We zijn er dan ook trots op om onszelf officieel partner van de Drentse Golfclub “De Gelpenberg” te mogen noemen.

“We willen samen echt bouwen aan de golfsport. De doelgroep past perfect bij Big Green Egg”, zegt directeur Wessel Buddingh’ van Big Green Egg Europe. ‘Golfers kunnen de mooie dingen in het leven waarderen, zoals lekker eten bijvoorbeeld. In golf wil je met elkaar een leuke en gezellige tijd hebben, net als wanneer je met gelijkgestemden in de tuin rond de Big Green Egg staat. Daarnaast zit er een plezierig competitie-element in de golfsport dat we ook vaak terugzien bij onze EGGers. Ze dagen elkaar uit om de mooiste gerechten te maken of een prachtige buitenkeuken te bouwen. Alles wordt op social media gedeeld èn gewaardeerd. Dat sportieve karakter hebben golfers ook.’

Naast de samenwerking met de Drentse Golfclub “De Gelpenberg” is Big Green Egg sinds een jaar partner van de NGF en de officiële titelsponsor van de Dutch Ladies Open onder de naam: Big Green Egg Open en zijn we actief in de app van GOLF.NL met de Birdieranking. Ook is Big Green Egg partner van Leading Courses en werken ze samen met golfbaan Delfland in Schipluiden. En last but not least: er bestaat inmiddels een mooie serie golfkleding, speciaal van Big Green Egg. Zo verschijn je nooit meer als een groentje op de green! Kies je favoriete print polo en maak je outfit compleet met accessoires die je echt niet kunt missen op de golfcourse.

Meer informatie over Big Green Egg zie: https://www.biggreenegg.eu/nl/