Bestuursbesluit in kader van coronavirus

DGC de Gelpenberg schrapt wedstrijden en evenementen.

12 maart 2020

In aansluiting op het advies van de NGF en het RIVM heeft het bestuur van DGC de Gelpenberg besloten vanaf vandaag alle golfwedstrijden en andere door DGC de Gelpenberg geïnitieerde evenementen te annuleren in verband met het Coronavirus. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 22 maart 2020.

Het bestuur zal de ontwikkelingen op dagelijkse basis monitoren en u nader berichten indien daar aanleiding voor is. Baan en horeca blijven tot nader order gewoon open. Op korte termijn betekent dit dat alle wedstrijden en evenementen niet doorgaan. Ook de heren- en damesdagen, de Bridgedrive van morgen, de Open Dag van zaterdag, de IJsemmer van zondag en de Golfdiva dag van aanstaande dinsdag zijn dus geannuleerd. Golflessen zijn buiten en gaan vooralsnog gewoon door. Dit geldt ook voor teamlessen. De NGF heeft nog geen besluit genomen over een mogelijke afgelasting van de NGF Competitie 2020. Voor losse flights zal de baan wel open blijven, evenals de shop en het restaurant.

Bezoekers van DGC de Gelpenberg wordt wel aangeraden de richtlijnen van het RIVM strikt te volgen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen:

• Was uw handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Geen handen schudden.

Deze maatregelen gelden overigens voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Uiteraard doen we namens alle leden, gasten en medewerkers een dringend beroep op u om de club niet te bezoeken in het geval u zich niet 100% goed voelt.

Namens het bestuur van DGC de Gelpenberg

Marcel Kocks