De Gelpenberg:
Een golfbelevenis!
Starttijd
boeken

3e editie Camper Cup

Van maandag 19 augustus tot met vrijdag 23 augustus organiseren 4 golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van de 4 daagse Campercup, speciaal voor golfers die in het bezit zijn van een camper óf camperaars die golfen. De 4 banen onderstrepen hiermee nog eens de samenwerking die zij hebben in de Greenfeecarroussel. 

Op volgorde van speeldatum doet de 4 daagse de volgende banen aan; Hooge Graven Golflcub te Ommen (19 augustus), Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen (20 augustus), Golfclub de Semslanden te Gasselternijveen (22 augustus) en Drentse Golfclub de Gelpenberg te Aelden (23 augustus). Uiteraard wordt op deze banen gespeeld en kunnen de golfende camperaars na hun speelronde blijven overnachten.

Deze derde editie staat open voor golfers van ieder niveau mits in het bezit van een handicap. Getuige deze toegankelijkheid willen de banen benadrukken dat tijdens deze 4 daagse gezellig golfen met gelijkgestemde camperaars centraal staat. En ook het tarief voor deelname maakt het toernooi toegankelijk, € 165,– per deelnemer voor 4 speeldagen, inclusief (gratis) staanplaats.

Meer informatie en inschrijving kan via de website van de Drentsche Golf & Country Club.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer